دکتر مظفر محمدخانی با اشاره به طرحهای حمایتی و انساندوستانه جمعیت هلال احمر استان سمنان، افزود: طرح «پنجره های امید» با هدف گشایش روزنه های امیدبخش به روی خانواده های آسیب دیده و آسیب پذیر و تامین نیازمندی های آنان در زمینه های درمان و معیشت در حوزه داوطلبان جمعیت هلال احمر به عنوان یک طرح ملی در حال اجراست.
وی بیان کرد: در ۶ ماه ابتدایی امسال 128 نفر از حامیان در اجرای این طرح سهیم بودند که با مشارکت آنان بیش از 3 میلیارد و 983 میلیون ریال برای خدمت به خانوده های آسیب پذیر کمکهای نقدی و غیرنقدی جمع آوری شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان ادامه داد: در این طرح، افراد نیکوکار با پذیرفتن حمایت مالی و یا ارائه خدمتی برای همیاری افراد و خانواده های کم برخوردار شامل کودکان و زنان بی سرپرست و بیماران سخت علاج، امید به زندگی را برای هم استانی های بیمار و نیازمند به ارمغان می آورند.
وی خاطرنشان کرد: خدمات حمایتی «حامیان سلامت» در این طرح شامل تقبل هزینه های دارو و درمان، بستری طبی و جراحی تهیه تجهیزات توانبخشی مورد نیاز بیماران سخت علاج و نیازمند است و به 2415 نفر نیازمند به ارزش یک میلیارد و 577 میلیون ریال از سوی خیران استان سمنان کمک شد.
محمدخانی ابراز داشت: خدمات حمایتی «حامیان کرامت» نیز در این طرح شامل تقبل هزینه های اجاره و تهیه مسکن خانواده های کم بضاعت، تامین جهیزیه عروسان کمتر برخوردار و پرداخت کمک هزینه های تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان مناطق محروم استان سمنان بود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان یادآور شد: 1958 نفر نیازمند تحت پوشش کمک ۲ میلیارد و 406 میلیون ریالی خیران در بخش حامیان کرامت قرار گرفتند.